Ingrediente: 250 g spaghete fara ou 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal forma (este singurul care nu contine protei...
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de masl...
Ingrediente: 500 gr pulpa vita 250 gr costite porc fara grasime 250 gr pulpa porc O ceapa rosie 100 ml vin rosu 2 cutii rosii maruntite (sau pasate ; 800 ml) ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: paste tip conchigliette (se pot folosi si altfel de paste) un dovlecel rosii micute de tipul cireselor o jumatate de ceapa doua linguri suc de rosii ...
Ingrediente: 100 grame paste pennette rigate din faina din griu dur 1 dovlecel,taiat felii de cca 1/2 de cm grosime 6-7 rosii cherry,taiate in jumatate, 1 ardei c...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 300 gr paste de orez (fidea) 1 ceapa rosie mare 50 ml. ulei de masline 3,4 catei de usturoi potriviti 3 rosii proaspete 150 gr. pasta de rosii ...
Ingrediente: 500-700 g carne de vita tocata 1 ceapa mare ori 2 mijlocii 1 morcov, o codita de telina, un ardei rosu , date pe razatoarea robotului de bucatarie 1 ...
Ingrediente: 150 g paste scurte 2 cutii de ton in apa 200 g telemea sau feta 100 - 150 g masline 5 - 6 rosii cherry 3 linguri pasta de ardei 1 ceapa 2 - 3 catei ...
Ingrediente: 150 g paste pipe rigate 2 linguri ulei de masline cu ardei iute si usturoi 1 ceapa rosie, tocata 3 catei de usturoi, zdrobiti 125 ml vermouth 250 g s...
Ingrediente: 200 g penne 100 g boabe de fasole rosie, din cutie, bine scurse si spalate cu apa 100 g ciupercute, din cutie, bine scurse si taiate in jumatate 1 li...
Ingrediente: 200 g paste integrale 2 morcovi 200 g de ciuperci proaspete sau de conserva 2 rosii o legatura de ceapa verde un ardei 3 buc de ridichi 2 catei de u...
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare, p...
Ingrediente: 2 - 3 cani de rosii curate de pielite si seminte 1/4 lingurita piper negru 1/4 lingurita de sare 1/2 lingurita de zahar 1 catel de usturoi, tocat mar...
Ingrediente: 250 g paste, de tip penne rigate sau mezze maniche 600 g vinete 800 g rosii 250 g cascaval parmezan razuit 2 oua 1 ceapa frunze de busuioc oregano us...
Ingrediente: 200 g paste kritharaki 500 g rosii 1 ardei 1 ceapa cateva tulpini de patrunjel 1 chili 2 catzei de usturoi 1 lingura de unt 2 linguri ulei de masli...
Ingrediente: 4-5 linguri de ulei de masline vreo 6-7 catei de usturoi un adei iute tocat 1 lingurita de fulgi de ardei iute patrunjel tocat sare si piper rosii...