Petitchef

Tort cu martipan si pere in vin rosu

Desert
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pere poached:

Aluatul:

Preparare

  • Perele se curata foarte delicat de coaja, se taie in doua cu grija si in asa fel incat sa taiati si coditele in doua samburii se scot cu ajutorul lingurii speciale vinul, zaharul si scortisoara se dau in clocot se adauga jumatatile de pere si se lasa sa fiarba la foc mic pt 10 minute, intorcand in 2 randuri.
  • A pus toate perele intr-o tava de ceramica, sa stea pe un singur rand si le-a lasat in zeama in care au fiert peste noapte trebuie tinute minim 5 ore in lichidul rosu, altfel nu capata asa o culoare intensa si frumoasa
  • Aluatul:
    Se bate spuma untul cu zaharul se adauga pe rand ouale urmeaza ingredientele uscate, pe care le incorporam cu mixerul la viteza mica
  • Tapetam cu hartie de pergament fundul unei forma rotunde cu margini detasabile si ungem bine inelul cu unt perele se scurg bine aliniem perele cum vedeti in imagine aluatul are consistenta unei smantani groase, curge, dar incet .
  • Se toarna in tava si ca sa evitati arderea coditelor imbracati-le in folie de aluminiu de la bun inceput se da tava la cuptorul incins in prealabil la 350F pt o ora, chiar o ora si 15 minute sau pana se rumeneste frumos si scobitoarea infipta in mijlocul aluatului iese curata.
  • A stins cuptorul si-am mai lasat tortul acolo pe 10 minute se lasa la racit si se serveste.

Rețete inrudite

YouTube

Tort iepuras


Poze

Tort cu martipan si pere in vin rosu
Tort cu martipan si pere in vin rosu - poza 2
Tort cu martipan si pere in vin rosu - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

10/09/2011

FFF bun.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
8 porții
2 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort portughez de biscuiți
Tort portughez de biscuiți
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează