Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel ...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare, pip...
Ingrediente: 1 kg piept de pui 4 morcovi 1 telina de marime medie 10 cartofi( in coaja se fierb) 20 castraveti murati 10 gogosari 10-20 masline 400 g m...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: un piept de pui fiert sau carne de vita fiarta(care e prea atoasa deci nu o recomand) 3 morcovi fierti 2 cartofi fierti 5 linguri de mazare 2 linguri...
Ingrediente: piept de pui morcovi & pastarnac catraveciori murati mazare (din conserva) maioneza ( din 3 galbenusuri, 2 G mustar, suc de lamaie si aprox 500 ml u...
Ingrediente: o jumatate de piept de pui 70 g orez nelipicios fiert 150 g castravete verde 150 g morcov 7 batoane de surimi 2 linguri sos de soia 2 linguri sos de ...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 150 g piept de pui dezosat, fara piele, fiert si taiat cubulete mici 6 creveti medii, decorticati, fierti si taiati cubulete cativa creveti intregi, ...
Ingrediente: 1 piept de pui puteti pune chiar si 2 daca vreti ca salata sa aiba mai multa carne 2 morcovi 2 cepe verzi 1 cutie mica de porumb in vid si daca se po...
Ingrediente: 350 g ciuperci 3 cartofi 3 morcovi 2 radacini patrunjel 100 g cascaval 1/2 piept de pui 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 3 fire ceapa verd...