Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel ...
Ingrediente: 160 gr de orez lung (prefiert) 1 piept de pui 1 dovlecel mare (300 gr) 100 gr de semințe de pin Oțet balsamic Ceapă albă (sau șalotă, după gust) ...
Ingrediente: 300 g piept de pui 100 g rosii o jumatate ceapa rosie o jumatate salata verde o jumatate de ardei gras 1 castravete 100 g masline 3 linguri ulei de ma...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 1 salata 2-3 catei usturoi 3 filè de ansoa 2 linguri mustar de Dijon 1 galbenus 6 linguri ulei de masline 1 lingura de otet de vin (nu chiar pli...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 300 g linte Un piept de pui mic 3 oua 350 g fasole verde ½ salata verde 2 linguri mustar 5 bucatele usturoi O lingura otet balsamic O lingurit...