Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau facuta la abur taiata in felii si apoi in forme de inimioare 1 salata verde rupta bucati cu mina 1 mina de miezi de nuca gr...
Ingrediente: 2 kg sfecla rosie mai micuta, nu gasit mai mica decat se vede 100 g chimion 1 hrean 1 l apa 100 ml otet 3-4 linguri de zahar 1/2 lingura sare...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet...
Ingrediente: o sfecla rosie fiarta 5 cartofi fierti 1 morcov fiert o mana de mazare din conserva sau congelata si fiarta 1 castravete si un gogosar in otet 2...
Ingrediente: 6 cartofi fierti in coaja; o sfecla rosie (mica); un pastarnac; un morcov; 2 linguri cu boabe de porumb conservate; o conserva de macrou; un ou; o li...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!