Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 2 buc file de somn sare,piper boia de ardei dulce o mana de spaghetti(eu am folosit integrale) ulei de masline patrunjel verde Pentru sos:...
Ingrediente: 300 g spaghetti 1 dovlecel 1 vanata 1 ardei gras rosu 3 catei de usturoi 3-4 linguri pasta de rosii ulei de masline foi de dafin cimbru busu...
Ingrediente: 2 buc file de somn sare,piper boia de ardei dulce o mana de spaghetti ulei de masline patrunjel verde Pentru sos: ulei de masline 200 ml suc de to...
Compusii sulfurosi din ceapa si usturoi sunt responsabili cu halena, mirosul extrem de neplacut, care persista 24 de ore sau chiar mai mult de la consum, in cazul in care nu se ia nicio masura in acest sens.
Ingrediente: 500 gr spaghete 700 gr carne tocata (mix) Unt pentru prajit 1 legatura patrunjel 1/2 ceapa 1 ou 1 lingura parmezan ras Oregano Busuioc Chili ...
Ingrediente: 300-350 g spaghetti 200 gr fructe de mare 2 rosii suc de rosii dupa gust 3-4 catei de usturoi busuioc verde sau uscat sare, piper, boia ulei de masl...
Ingrediente: 700 g carne tocata amestec , o cutie de rosii cubulete in bulion, o ceapa, un morcov, 3- catei de usturoi, condimente pentru spaghetti bolognese, ...
Ingrediente: 300 g fructe de mare congelate 350 g paste proaspete sau spaghetti 1 catel de usturoi 4-5 rosii 1 pahar de vin alb patrunjel tocat fin piper sau arde...
Ingrediente: 250 g spaghetti preparate dupa instructiuni carne de pui fiarta sau la grill taiata bucatele 1/4 cana mazare congelata 1 lingura unt 1 lingura ulei 1...
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau par...