Ingrediente: 1 foitaj rotund 1 linguriță de unt 1 lingură de ulei de măsline 10-15 șalote (în funcție de mărime) 1 lingură oțet balsamic 1 linguriță de zahăr...
Ingrediente: 1 aluat sablée (sau brisée) 500 gr fructe roșii (vezi observația, dacă sunt congelate) 2 linguri de făină de migdale 1 lingură de zahăr brun (sau...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr de unt moale 80 gr zahăr pudră 25 gr pudră de migdale 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr de faină Crema de...
Ingrediente: Fondant: 20 g unt topit 1 lingură de zahăr brun (+/-) 2 piersici Aluatul: 150 g unt topit 115 g zahăr 1 ou 1 linguriță extract de vanilie 150 g...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Aluatul de tarta : 300 gr faina 1 lingurita de sare 60 gr zahar 12 gr de drojdie de patiserie proaspata 3 oua 130 gr unt 800 gr prune 100 ml...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 12 caise 50 gr zahar brun 4 oua 80 gr de zahăr 1 pachet de zahar vanilat 100 gr de faina 1 plic praf de copt 1 varf de sare 75 gr pudra de migdale...
Ingrediente: 1 pachet de aluat de foietaj 500 ml lapte coaja de lamaie-netratata 1 plic de zahar vanilat 250 gr zahar 60 gr amidon 6 galbenusuri scortisoara...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar 25 gr faina de migdale 1 plic de zahar vanilat 1 varf de sare 1 ou 200 gr faina Umplutura: 3 mere 2...