Ingrediente: 500 g ciuperci, a ales ciupercile brune 500 g piept de curcan, curatat, spalat si taiat cuburi o ceapa mare sare, piper si marar, fie uscat fie verde...
Ingrediente: 6 cepe mari un catel de usturoi o lingura de unt o lingura ulei de floarea soarelui 1/2 pahar smantana 1/4lingurita cimbru o lingurita de sare 1/4ling...
Ingrediente: 5-6 cartofi mijlocii, cateva ciuperci de padure, de tip champignon, o ceapa, sare, piper, zeama de lamaie, verdeata, ulei, smantana sau bulion....
Ingrediente: 1/2 kg ciuperci champignon curatate si taiate in bucatele nu prea mici 3 linguri ulei de masline 1 lingura rasa de faina 1 cana de lapte sare/piper p...
Tajine (tagine) este numele generic pentru un tip de mancare din bucatariile nord-africane (Maroc, Tunisia, Algeria). Cuvantul tajine se refera, de fapt, la vasul in care acest tip de mancare este gatit.
Ingrediente: 2 cepe 3 ardei grasi 4 linguri cu smantana 2 bucati piept de pui galbiori cam jumatate de kilogram (nu am cantarit sare, piper si alte condimente pt t...
Ingrediente: 6 linguri de unt 300 g carne de vita taiata fasii sau carne tocata 1/3 cana ceapa verde taiata rondele 200 g de ciuperci taiate in cubulete Sare/pipe...
Ingrediente: 300 g carne de vitel 150 ml smantana 1 ceapa 1 catel de usturoi 1/4 ardei rosu 4 linguri de ulei sare piper boia de ardei pasta de ardei iute 2 lingu...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g cre...