Ingrediente: 500g ficatei de pui. 300 g ciuperci(proaspete sau conservate). 1 ceapa. 100 g kaiser. 100 ml ulei. putin vin alb(optional). patrunjel. sare si...
Ingrediente: 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os 1 lingura ulei de masline sare, piper vin alb 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna 1 lingurita...
Ingrediente: 150 g carnati uscati 50 g salam picant 150 g masline fara samburi 200 g cascaval 200 g telemea 200 g rosii cherry mici cateva frunze patrunjel
Ingrediente: 4 oua 4 lg zahar pudra 1/4 lingurita esenta vanilie 4 lg. faina 1/2 lingurita praf copt 1 lg de ulei coaja rasa de lamaie Umplutura: 200 g crema...
Ingrediente: 50 g pastrama din piept de pui 1 rosie 2 frunze salata verde 50 gr cottage cheese cu 5% grasime un varf de lingurita praf de usturoi 1 lingura...
Ingrediente: 8 pulpe de pui masline verzi 1 foaie de dafin 1 lg suc de lamaie piper sare ulei de masline Sos de Sofran: ulei de masline 1 ceapa tocata 2 lg...
Ingrediente: o tavita de aripioare 6-7 catei de usturoi 2 linguri de cimbru uscat 3 linguri ulei de masline 2 linguri de miere sucul de la un lime si de la...
Ingrediente: 150 g piept de pui, 150 g ananas din conserva, 1 ardei rosu, 2 cepe, 2 - 3 linguri de rosii cuburi in sos, 3-4 ciuperci, oregano, busuioc, sare,...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa 10 gr drojdie 1 lingura rasa sare Compozitie: 100 g salam uscat de sibiu 150 g sunca putin afumata 3-4 linguri...
Ingrediente: 700 g muschi de porc (puteti varia cu greutatea) 100 g prosciutto crudo 1 aluat foietaj 1 galbenus pt uns sare,piper,rozmarin,salvie,cimbru,usturoi...
Ingrediente: 300 grame dovleac,taiat felii,nu mai groase de 1 cm, pe care le amestecam cu un sos format din 4 catei de usturoi pisati, 2 lingurite boia dulce...
Ingrediente: Reteta blatului: 8 albusuri, 200 g zahar tos, 15 m rom sau zeama de lamîie, 150 g nuci macinate, 50 g cacao, 1/2 pachetel cu zahar vanilat. Pentru...
Ingrediente: 6 oua fierte tari, 150 g telemea de oi, 2 lg de smantana, 2-3 codite de ceapa verde. Pt. crema de somon: 150 g somon afumat, 100 g unt, 1 lg zeama...