-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu nuca
-
Dulciuri cu nuca
-
Retete de post: dulciuri cu nuca
-
Biscuiti de post home made
Biscuiti de post home made
Preparare
-
Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec.
-
Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii.
-
Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
-
Sunt perfecti langa un pahar de lapte sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Arata aproape perfect
Reteta e super, dar voi comenta dupa ce voi face biscuitii
Daca nu pun praf de copt, nu creste?