Petitchef

Biscuiti de post home made

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
3/4 ceasca de zahar

3 cesti faina

120 ml ulei

100 ml apa

2 lingurite praf de copt

1 praf de sare

4 linguri fulgi de secara

3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata

coaja de lamaie

200 g alune de padure macinate/nuca macinata

1 lingurita scortisoara

1 lingurita nucsoara macinata

Preparare

  • Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec.
  • Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii.
  • Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
  • Sunt perfecti langa un pahar de lapte sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

Poze

Biscuiti de post home made, poza 1
Biscuiti de post home made, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/04/2014

Arata aproape perfect

(0) (0) Abuz
09/12/2012

Reteta e super, dar voi comenta dupa ce voi face biscuitii

(0) (0) Abuz
28/09/2012

Daca nu pun praf de copt, nu creste?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti (de post) in doua culori
Biscuiti (de post) in doua culori
7 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biscuiti de post cu vin si anason
Biscuiti de post cu vin si anason
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Biscuiți cu portocale și ciocolată - de post
Biscuiți cu portocale și ciocolată - de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Biscuiti Spritz
Biscuiti Spritz
6 porții
57 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Biscuiti - Bradut pentru Craciun
Biscuiti - Bradut pentru Craciun
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.