Petitchef

Briose de dovleac si fulgi de ovas (pumpkin muffins)

Altele
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1.5 cani faina

1/2 cana de ovas expandat

2 linguri de cranberries uscate

1 lingurita praf de copt

1 cana puree de dovleac

1/3 cana ulei

2 oua mari sau 3 mai mici

1/4 lingurita de scortisoara

1/4 lingurita cuisoare

1/4 lingurita nucsoara

1 cana zahar brun

1 zahar vanilat

1/2 lingurita sare

1 lingurita scortisoara si 1 lingura de zahar pudra pentru pudrat

Preparare

  • Preincalziti cuptorul la 180 grade C.
  • Amestecati faina si praful de copt.
  • Amestecati in alt bol puree-ul de bostan, uleiul, ouale, mirodeniile si restul ingredientelor. La sfarsit adaugati si faina.
  • In tava de muffin asezati cele 12 hartii de muffins. Apoi divizati in 12 compozitia obtinuta. Nu umpleti prea tare formele de muffins.
  • Dati la cuptor aproximativ 20 -25 de minute sau pana trece testul cutitului.
  • Dupa ce le scoateti din cuptor ornati cu scortisoara amestecata cu zahar pudra.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose cu dovleac
Briose cu dovleac
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose cu dovleac copt
Briose cu dovleac copt
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Briose cu dovleac
Briose cu dovleac
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Briose Butchy - Briose fara unt
Briose Butchy - Briose fara unt
8 porții
4h40m
Ușor
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.