Tartinadă de mazare: perfectă pentru a însoți o burrata foarte cremoasă
Tartinadă de mazare: perfectă pentru a însoți o burrata foarte cremoasă
Alertă la aperitiv, avem o nouă cremă tartinabilă! Făcută cu mazăre, va fi perfectă însoțită de o burrata extra cremoasă și de grisine crocante ;-) Fără îndoială rețeta pe care trebuie să o ai pe masa ta ca aperitiv pentru a impresiona, dar mai ales a-ți încânta oaspeții!
Puneți mazărea, busuiocul, sucul de lămâie, parmezanul, uleiul de măsline, migdalele și piperul într-un chopper (sau blender).
Amestecați totul până obțineți o textură omogenă.
Transferați totul într-o farfurie adâncă. Prăjiți migdalele feliate într-o tigaie fierbinte, până se rumenesc.
Deasupra puneți o burrata și stropiți generos cu ulei de măsline.
Se adaugă apoi topping-uri: coajă de lămâie, coajă de portocală, migdale prăjite, sare și piper și o frunză de busuioc. Tot ce trebuie să faci este să savurezi cu felii de pâine sau grisine crocante!