Petitchef

Roscon de reyes

Altele
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru uns deasupra:

Pentru orant :

Preparare

  • Se pune faina intr-un bol , se face gaura in mijloc si se pun ouale , mierea , drojdia,zaharul, coaja de portocala si de lamaie rasa , sarea, si untul.
  • Apa calduta se toarna peste ingredientele puse in faina si se incepe sa se framante pana devine un aluat elastic care in momentul cand se intinde nu se rupe.
  • Se lasa la dospit acoperit cu un prosop curat timp de o ora . Aluatul in acest timp isi dubleaza volumul. Dupa ce a dospit se tapeteaza masa de lucru cu faina , se imparte aluatul dospit in doua pentru ca se fac doua roscoane .
  • Se face o bila mare in care se face o gaura in mijloc. Se mareste gaura pana i se da forma de cerc.
  • Se pune pe o tava tapetata cu hartie de copt si se mai lasa la dospit timp de aprox 30 minute.
  • Se unge cu ou batut , se aseaza migdalele, zaharul presarat si fructele confitate si se coace in cuptor la 180 grade timp de 25 minute.


Poze

Roscon de reyes, poza 1
Roscon de reyes, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu smochine
Tarta cu smochine
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Prajitura opera alba
Prajitura opera alba
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine marocana de pui cu legume
Tajine marocana de pui cu legume
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Granola de casa
Granola de casa
5 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briouats, dulcele marocan
Briouats, dulcele marocan
15 porții
35 min
Ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei