Petitchef

Paine cu orez

Altele
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor
316 Kcal

Ingrediente

6
Cost estimat: 1.54 (0.26€/porție)

Preparare

  • Este foarte important ca orezul sa nu fie fierbinte, altfel va distruge drojdia! Totodata, daca orezul nu este bine scurs aluatul va fi foarte umed.
  • In cazul in care se foloseste orez preparat anterior ca garnitura, se va avea in vedere ca acesta are deja sare adaugata si se va reduce putin din cantitatea care se pune in paine.
  • In cuva masinii de paine se adauga ingredientele in urmatoarea ordine : apa, oul, uleiul sau untul, faina, orezul, laptele praf, drojdia, sarea si zaharul. Drojdia nu trebuie sa se atinga cu sarea sau zaharul.
  • Se seteaza masina pe programul normal, gramaj 750 g si coaja medie. La sfarsitul programului se scoate si se lasa la racit pe un gratar metalic.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 316Kcal
  • Carbo: 58.5g
  • Grăsimi: 3.5g
  • Grăsimi sat.: 1.6g
  • Proteine: 10.6g
  • Fibre: 3.1g
  • Zahăr: 4g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (148g)


Poze

Paine cu orez
Paine cu orez - poza 2
Paine cu orez - poza 3
Paine cu orez - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

24/01/2014

Trebuie incercata. Cred ca in diete este mai buna decat painea din faina alba de grau, avand mai putin gluten.

(0) (0) Abuz
13/03/2013

Prefer faina de orez

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează