Petitchef

Legume la cuptor cu otet balsamic

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
12 cepe,

350 g napi,

350 g cartofi,

350 g morcovi,

350 g radacina telina,

350 g pastarnac,

2 linguri patrunjel proaspat tocat,

1 lingura rozmarin proaspat tocat,

3 linguri ulei masline,

3 linguri otet balsamic.

Preparare

  • Cuptorul se preincalzeste la 190ºC. Ceapa se curata si se taie felii mai groase. Restul legumelor se curata si se taie fasii.
  • Se pun intr-un bol mare si se amesteca cu toate celelalte ingrediente, in afara de ierburi, apoi se asaza intr-o tava.
  • Se dau la cuptor 40-50 minute amestecand din cand in cand in ele. La final se presara cu ierburile tocate.
  • Pui la cuptor cu portocale si ierburiArdei in trei culori cu ierburi aromateVitel cu portocale si cartof dulceSalata calda de iarnaSalata de sparanghel cu cartofiCartofi si ceapa rosie la cuptor.
  • Supa de rosii si ardei coptiClatite irlandeze BoxtyPui curry dulce-acrisor cu pereTelina umpluta cu puiSupa de telina si hribiFicat de vitel cu ceapa caramelizataVita cu sos de morcoviVita inabusitaCastraveti murati cu sos Ravigot.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
2 porții
1h10m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Legume la cuptor
Legume la cuptor
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume la cuptor -foarte gustoase!
Legume la cuptor -foarte gustoase!
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Otetul balsamic traditionalOtetul balsamic traditional

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei