Petitchef

Platou vegetarian pane

Altele
5 porții
15 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Pentru sosul de usturoi:

Preparare

  • Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase.
  • Aluatul obtinut este un aluat mai gros decat cel de clatite. Lasam aluatul la rece minim 30 de minute.
  • Intre timp pregatim legumele. Ciupercile si conopida le fierbem separat in apa cu sare aproximativ 15 minute. Le scurgem bine si le stergem cu un servet pentru a absorbi toata apa. Taiem dovleceii felii si ii condimentam cu sare si piper.
  • Trecem legume prin amestecul pentru pane si ii prajim in ulei incins la foc mediu.
  • Pentru sos adaugam toate ingredientele in blender si le mixam.


Poze

Platou vegetarian pane
Platou vegetarian pane - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/07/2013

Very Delicious

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût vegetarian
Ragoût vegetarian
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează