Petitchef

Platou vegetarian pane

Altele
5 porții
15 min
5 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 5
300 g faina,

3 oua,

200 ml lapte,

1 lingura ulei, sare,

ciuperci, conopida,


ulei pentru prajit


Pentru sosul de usturoi:

1 iaurt mic,

cateva fire de patrunjel si marar, sare, piper,

2 catei de usturoi,

1 lingura ulei de masline

Preparare

  • Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine pentru a nu se forma cocoloase.
  • Aluatul obtinut este un aluat mai gros decat cel de clatite. Lasam aluatul la rece minim 30 de minute.
  • Intre timp pregatim legumele. Ciupercile si conopida le fierbem separat in apa cu sare aproximativ 15 minute. Le scurgem bine si le stergem cu un servet pentru a absorbi toata apa. Taiem dovleceii felii si ii condimentam cu sare si piper.
  • Trecem legume prin amestecul pentru pane si ii prajim in ulei incins la foc mediu.
  • Pentru sos adaugam toate ingredientele in blender si le mixam.

Poze

Platou vegetarian pane, poza 1
Platou vegetarian pane, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

14/07/2013

Very Delicious

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovlecei pane cu sos de usturoi
Dovlecei pane cu sos de usturoi
4 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Platou festiv rians
Platou festiv rians
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Platou cu aperitive
Platou cu aperitive
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Buddha Bowl vegetarian
Buddha Bowl vegetarian
1 porții
25 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.