Ingrediente: Pentru blat: un pachet si jumatate de piscoturi de sampanie Pentru insiropare: compot de ananas Crema: 375 g iaurt de visine un pliculet d...
Ingrediente: 500 g mascarpone 200 ml smantana pt. frisca 1 lingura esenta rom 20 g gelatina granule (2 pliculete) 8 g gelatina Tort gelee transparenta pt.ornat 20...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 1000 g iaurt de fructe 5 linguri zahar pudra 20 g gelatina fin maruntita de la Dr Oetker 1 cutie compot ananas (rondele ) 1 plic tort gelle alb si 1...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi de sampanie 500 g iaurt 500 ml frisca lichida un pliculet gelatina un pliculet de tort gelee incolor 4 linguri de du...
Este un fruct tropical iubit atat de copii cat si de adulti. Gustul sau dulce- acrisor si foarte aromat este inconfundabil iar datorita vitaminelor A, B, B1, C, betacaroten, potasiu, magneziu si sarurilor minerale pe care le contine este recomandat in alimentatie...
Ingrediente: Crema 3 oua mari 250 g zahar tos 15 ml rom 150 ml coniac (sau sampanie) 400 g frisca 30 g gelatina granule (din pliculete) 50 ml apa (sau suc de fru...
Ingrediente: 1 pachet savoiardi piscoturi 5 galbenuse 400 ml lapte 2 linguri faina sau amidon 150 g zahar tos 500 ml frisca lichida 3 coli de gelatina cam 3 g una...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita fol...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, ...
Ingrediente: 20 piscoturi 20 g de gelatina 1 cana cu zahar 500 g frisca 250 g frisca pentru ornat 3 oua 1 compot de ananas 1 cana lapte 250 g stafide muiate in ap...