Petitchef

Tort cu ananas de post

Desert
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 1 / 2 cesti faina

1 / 2 ceasca de zahar

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1 / 2 lingurita de sare

1 / 3 ceasca ulei

1 lingurita otetul

1 cutie felii de ananas


1 / 4 pahar zahar brun

Preparare

  • Se aranjeaza feliile de ananas pe partea de jos a unei tava de cuptor unsa sau cu hartie de copt. Se pune o cireasa in mijlocul fiecarui inel de ananas. Se presara cu zahar brun.
  • Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea . Se toarna suc de ananas ,se adauga uleiul si otetul.Se amesteca toate ingredientele bine impreuna si se toarna amestecul peste feliile de ananas. Se da la cuptor pentru 38-40 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.
  • Se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute si se ia prajitura cu o spatula mare si se intoarce pe un platou.

Întrebări:




Comentarii:

20/03/2015

Are un gust extraordinar!!! *.*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/02/2015

Mia parut foarte simplu si gustos...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/04/2015

F.buna

(0) (0) Abuz
07/04/2015

O reteta cunoscuta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Comentarii de pe Facebook

Sigur o sa-l fac , multumesc !


Rețete inrudite

Rețetă Tort spirala cu ananas
Tort spirala cu ananas
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mascarpone, ciocolata si ananas
Tort cu mascarpone, ciocolata si ananas
10 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort Donut
Tort Donut
8 porții
1h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort zebra, desert exotic
Tort zebra, desert exotic
8 porții
1h25m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tort cu ciocolata si caramel sarat
Tort cu ciocolata si caramel sarat
9 porții
10h55m
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei