Petitchef

Tort cu ananas de post

Desert
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se aranjeaza feliile de ananas pe partea de jos a unei tava de cuptor unsa sau cu hartie de copt. Se pune o cireasa in mijlocul fiecarui inel de ananas. Se presara cu zahar brun.
  • Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea . Se toarna suc de ananas ,se adauga uleiul si otetul.Se amesteca toate ingredientele bine impreuna si se toarna amestecul peste feliile de ananas. Se da la cuptor pentru 38-40 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.
  • Se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute si se ia prajitura cu o spatula mare si se intoarce pe un platou.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

20/03/2015

Are un gust extraordinar!!! *.*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/02/2015

Mia parut foarte simplu si gustos...

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/04/2015

F.buna

(0) (0) Abuz
07/04/2015

O reteta cunoscuta.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Comentarii de pe Facebook

Sigur o sa-l fac , multumesc !


Rețete inrudite

Rețetă Tort cu ananas si crema de branza
Tort cu ananas si crema de branza
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort cu crema de vanilie si ananas
Tort cu crema de vanilie si ananas
8 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tort cu capsune
Tort cu capsune
10 porții
3 h 20 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort Iepuras
Tort Iepuras
16 porții
1 h 25 m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei