Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura:...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 oua 180 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura unt si faina pentru tava Pentru umplutura:...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: Aluat dulce de patiserie: 195 g faina Un sfert lingurita sare 113 g unt fara sare 50 g zahar 1 ou micut Crema de patiserie: 300 ml lapte O...
Ingrediente: Blat: faina neagra 4 linguri 4 oua 4 linguri de inlocuitor de zahar DIAMANT o lingurita de praf de copt Umplutura: un plic de budinca de vanilie 3...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte,...
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua întregi, 140-200 g zahar tos sau pudra, 200-250 g unt toarte proaspat, un pachetel cu zahar vanilat sau 2-3 cm dintr-un...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.