Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt,180 g zahar,1 plic zahar vanilat,3 oua,180 g faina,1 plic praf de copt,1 lingura unt si faina pentru tava. Pentru umplutura:...
Ingrediente: Pentru blat: 180 g unt 180 g zahar 1 plic zahar vanilat 3 oua 180 g faina 1 plic praf de copt 1 lingura unt si faina pentru tava Pentru umplutura:...
Nu stim de ce dar prima zapada cere a se sarbatori cu o ceasca de vin fiert. Iarna este anotimpul cand aceasta bautura isi are farmecul ei. Indiferent ca te afli la patinoar, la o petrecere, acasa sau pe strada, nu poti rezista tentatiei de a savura vin fiert cu...
Ingrediente: Aluat dulce de patiserie: 195 g faina Un sfert lingurita sare 113 g unt fara sare 50 g zahar 1 ou micut Crema de patiserie: 300 ml lapte O...
Ingrediente: Blat: faina neagra 4 linguri 4 oua 4 linguri de inlocuitor de zahar DIAMANT o lingurita de praf de copt Umplutura: un plic de budinca de vanilie 3...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte,...
Ingrediente: 4 galbenusuri sau 2 oua întregi, 140-200 g zahar tos sau pudra, 200-250 g unt toarte proaspat, un pachetel cu zahar vanilat sau 2-3 cm dintr-un...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...