Petitchef

Pulpe de curcan cu sos de portocale

Antreuri
2 porții
100 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

ingrediente:

2 pulpe inferioare de curcan

zeama de la o portocala

1 pahar de vin alb

sare

piper



salvie

boia de ardei

Preparare

  • Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

Întrebări:




Comentarii:

cnstantin, 17/12/2016

Bun

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/12/2013

Prea putina descrierea

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci
Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de curcan umplute
Pulpe de curcan umplute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sparanghel cu sos mousseline
Sparanghel cu sos mousseline
2 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos Mousseline
Sos Mousseline
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: