Petitchef

Pulpe de curcan cu sos de portocale

Antreuri
2 porții
100 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

ingrediente:

2 pulpe inferioare de curcan

zeama de la o portocala

1 pahar de vin alb

sare

piper



salvie

boia de ardei

Preparare

  • Dupa cum ziceam, am scos pulpele inferioare, le-am asezat intr-o tava, le-am condimentat, am turnat zeama de portocala si vinul. Am acoperit tava si am dat-o la cuptor vreme de vreo ora si jumatate. A iesit o nebunie. Am garnisit friptura cu piure de cartofi, preferatul copiilor si cu o salata verde.

Întrebări:




Comentarii:

cnstantin, 17/12/2016

Bun

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
02/12/2013

Prea putina descrierea

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci
Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pulpe de curcan umplute
Pulpe de curcan umplute
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
Pulpe de curcan la cuptor impanat cu usturoi
2 porții
1h5m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1h40m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Sriracha sos – sosul de ardei chiliSriracha sos – sosul de ardei chiliRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiFrom „Salsa” with love!From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.