Petitchef

Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor

Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o cratita se pun fructele, scortisoara, coaja rasa si zeama de portocala.Se lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi se pune deoparte.Intre timp, se incinge o tigaie pe foc potrivit si se topeste untul.
  • Se adauga ficatul si se prajeste pe toate partile pana cand este facut, 10-15 minute.Din dovleacul copt se face piure si se asezoneaza dupa gust cu sare si piper negru.Ficatul prajit se serveste alaturi de piureul de dovleac si sosul de fructe.


Poze

Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor, poza 1
Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor, poza 2
Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor, poza 3
Ficat de curcan cu piure de dovleac si sos dulce-acrisor, poza 4

Întrebări:




Comentarii:

14/11/2012

Excelent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
Ficatei de pui in sos cu piure de cartofi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ficat de vitel in sos de busuioc
Ficat de vitel in sos de busuioc
4 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ficat de pui in sos de vin cu struguri
Ficat de pui in sos de vin cu struguri
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Kumquat – fructul dulce-acrisor Kumquat – fructul dulce-acrisor Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei