Petitchef

Briose cu carne

Aperitiv
6 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Toate ingredientele pus la masina de paine. Va rezulta un aluat elastic si nelipicios. Daca e nevoie mai adaugati faina, dar nu mai mult de 50 de grame.
  • Pieptul de pui se toaca, apoi se amesteca impreuna cu oul si sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust, iar la sfarsit incorporam si boabele de porumb.
  • Aluatul se imparte in 12 bilute. Fiecare biluta se intinde pana obtinem cun cerculet de cca 0,5 cm grosime. Punem in mijloc cate o lingura de umplutura,acoperim cu cascaval.
  • Strangem marginile, formand o bocceluta.Fiecare bocceluta o punem in forma de briose ( cu "motul" boccelutei dedesupt) si lasam din nou la crescut.
    Ungem cu galbenus de ou desfacut cu putin lapte si presaram cu susan.
  • Dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc frumos deasupra, in jur de 30-35 de minute.


Poze

Briose cu carne
Briose cu carne - poza 2
Briose cu carne - poza 3
Briose cu carne - poza 4
Briose cu carne - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

19/03/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
16/08/2013

Asta fac si eu acuma.. sper sa iasa

(0) (0) Abuz
29/07/2012

SUPER SIMPLU.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Briose butchy - briose fara unt
Briose butchy - briose fara unt
8 porții
4 h 40 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Briose cu ton, rosii si feta
Briose cu ton, rosii si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Briose englezesti
Briose englezesti
15 porții
2 ore
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe moi și picante cu chorizo
Brioșe moi și picante cu chorizo
9 porții
30 min
Foarte ușor

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează