Chec cu branza si ciocolata
Ingrediente
6
Pentru decor:
Rețete inrudite
-
Chec apertiv cu bacon, branza de capra și nucă
-
Chec banane / ciocolata - super pufos!
-
Chec cu nuca si ciocolata
-
Chec cu banane și ciocolată - super gurmand
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Untul moale la temperatura camerei mixat bine impreuna cu crema de branza. Adaugat 100 g zahar (pudra) si mixat pana obtinut o crema fina.
- Ouale separat, galbenusurile adaugandu-le in crema de branza, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Faina amestecat cu praful de copt si adaugat-o la crema, mixand usor.
- Albusurile batut spuma tare cu un praf de sare. adaugat restul de zahar si esenta de vanilie si mixat pana obtinut o bezea lucioasa. turnat peste amestecul cu branza si omogenizat.Copt in tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu,pana s-a rumenit deasupra.
- Se topeste impreuna cu frisca, se omogenizeaza si se da la rece. Cand incepe sa se intareasca se mixeaza pana obtinem o crema pufoasa.
Checul racit il taiem in felii potrivit de groase. Tava in care am copt se tapeteaza cu folie alimentara. - Ungem fiecare felie de chec cu crema de ciocolata si reconstruim checul in tava.Se acopera cu folie si se da la frigider pentru minim 1 ora.Se orneaza cu frisca si bilute de ciocolata.Portionarea se va face oblic, astfel incat dungile de crema vor fi paralele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!