Petitchef

Gogosele cu branza

Gogosele crocante cu branza

Aperitiv
15 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

15

Materiale

  • Posh

Preparare

  • Etapa 1 - Gogosele cu branza
    Topiti untul in apa, adaugati un varf de sare si puneti la fiert.
  • Etapa 2 - Gogosele cu branza
    Adaugati faina toata, deodata si amestecati rapid, tinand cratita pe foc. Amestecati pana cand aluatul se ia de pe partile laterale ale cratitei. Luati de pe foc.
  • Etapa 3 - Gogosele cu branza
    Adaugati ouale unul cate unul, amestecand energetic de fiecare data. Primul ou este cel mai important, va oferi toata elasticitatea aluatului.
  • Etapa 4 - Gogosele cu branza
    La final se adauga branza rasa la preparat si se amesteca.
  • Etapa 5 - Gogosele cu branza
    Folosindu-va de un posh, puneti bile mici de aluat pe o foaie de copt si coaceti timp de 25 de minute la 180° C. La sfarsitul gatitului, inchideti focul si deschideti usa cuptorului la jumatate. Asteptati zece minute inainte de a scoate gogosele.
  • Etapa 6 - Gogosele cu branza
    Gata!

Echipamente de gătit

Cuptor

Observații:

Branza: Comté poate fi inlocuita cu mozzarella, emmental sau orice alta branza la alegere.

Forma: le puteti face mai mari sau mai mici, in functie de preferinte.

Poze

Gogosele cu branza
Gogosele cu branza - poza 2
Gogosele cu branza - poza 3
Gogosele cu branza - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează