Petitchef

Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru cosuletele din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla.
  • Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru.
  • Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

23/03/2014

Foarte ingenios o sa fac si eu

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Superb eu am facut reteta si a iesit super.

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Eleganta ,fina ..excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
VERINA CU RUCOLA SI SFECLA ROSIE
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci
Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei