Petitchef

Cosulete aperitiv cu branza si sfecla rosie

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
12 foi de placinta

200 g crema de branza

-100 ml smantana

3-4 linguri de suc de sfecla rosie

3-4 rosii uscate        *

masline

uleiul de masline


sare

piper

Preparare

  • Pentru cosuletele din foile de placinta, gasiti medota AICI. Umplutura din crema de branza este foarte simpla.
  • Se amesteca cu mixerul, branza, smantana, sucul de sfecla, sare, piper si cimbru.
  • Se umplu cosuletetle si orneaza cu rosii uscate si masline tocate marunt. Sunt aperitive de efect si se fac rapid.



Comentarii:

23/03/2014

Foarte ingenios o sa fac si eu

(0) (0) Abuz
03/11/2013

Superb eu am facut reteta si a iesit super.

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Eleganta ,fina ..excelenta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci
Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
Cosulete aperitiv cu salata de boeuf
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Verina cu rucola si sfecla rosie
Verina cu rucola si sfecla rosie
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1h8m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Totul despre Sfecla Rosie!Totul despre Sfecla Rosie!Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaCum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: