Ingrediente: Comté Beaufort Bleu d’Auvergne Brie Munster Saint Marcellin Ossau Iraty Acompaniamente: dulceață de cireșe negre miere trufată (sau miere clasică)...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 80 g caise uscate 4 linguri lichior de caise 4 oua 150 g unt 125 g zahar coaja rasa de la o portocala 250 g faina 1 praf de copt 75 ml lapte 4...
Ingrediente: 800 ml lapte 220 g gris 500 g branza de vaci 5 oua 200 g zahar 50 g faina 50 g unt 50 g pesmet 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie sare,...
Ingrediente: 50 g caise uscate, tocate 3 linguri de unt 50 g stafide negre 1 lingura de zahar 1 lingurita de scortisoara, macinata 1 lingurita de seminte de...
Ingrediente: 1 pui ( de aprox. 1,5 kg ) Pentru marinata 3 linguri praf de curry 4 lingurite piure de usturoi sau usturoi zdrobit 4 lingurite praf de ghimbir...
Ingrediente: 120 g pesmet 120 g faina 1 ou 140 g stafide 120 g caise uscate tocate 120 g zahar 120 g unt la temperatura camerei, taiat bucatele 140 ml lapte...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si...
Ingrediente: INGREDIENTE ALUAT: 200 ml lapte 30 g zahar 20 g drojdie proaspata 300 g faina 3-4 g sare 1 ou 30 unt/marg. TZIGLA DE UNT: 40 g faina 120 unt ceva...
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide...