Ingrediente: Comté Beaufort Bleu d’Auvergne Brie Munster Saint Marcellin Ossau Iraty Acompaniamente: dulceață de cireșe negre miere trufată (sau mier...
Ingrediente: 80 g caise uscate 4 linguri lichior de caise 4 oua 150 g unt 125 g zahar coaja rasa de la o portocala 250 g faina 1 praf de copt 75 ml lapte 4 mere 4...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Ingrediente: 800 ml lapte 220 g gris 500 g branza de vaci 5 oua 200 g zahar 50 g faina 50 g unt 50 g pesmet 1 plic zahar vanilat coaja rasa de la o lamaie sare, za...
Ingrediente: 50 g caise uscate, tocate 3 linguri de unt 50 g stafide negre 1 lingura de zahar 1 lingurita de scortisoara, macinata 1 lingurita de seminte de chimi...
Ingrediente: 1 pui ( de aprox. 1,5 kg ) Pentru marinata 3 linguri praf de curry 4 lingurite piure de usturoi sau usturoi zdrobit 4 lingurite praf de ghimbir ...
Ingrediente: 120 g pesmet 120 g faina 1 ou 140 g stafide 120 g caise uscate tocate 120 g zahar 120 g unt la temperatura camerei, taiat bucatele 140 ml lapte coaj...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 250 g broccoli, rupt in buchetele mici 100 g caise uscate, taiate in fasii 300 g varza rosie, taiata fin 400 g naut din conserva, scurs de apa si cla...
Ingrediente: INGREDIENTE ALUAT: 200 ml lapte 30 g zahar 20 g drojdie proaspata 300 g faina 3-4 g sare 1 ou 30 unt/marg. TZIGLA DE UNT: 40 g faina 120 unt ceva fain...
Ingrediente: 500 g faina 200 g nuci macinate 100 g alune sau migdale zdrobite 200 g piure de castane 50 g caise uscate taiate in cubulete 100 g stafide inmuiate i...