Ingrediente: 160 gr ciocolata neagra fara lapte 200 gr de tofu cremos 100 gr zahar brun 1 lingurita extract de vanilie 100 ml lapte de migdale 120 gr faina 1...
Ingrediente: Mousse de cocos: 50 gr smântână de cocos 50 gr ciocolată albă de patiserie 100 gr de mascarpone 50 gr nucă de cocos rasă Crema de vanilie: 200...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: 175 g unt la temperatura camerei 150 g zahar, am folosit de zahar brun de trestie 200 g ciocolata amara, deci cu 70% cacao minimum 3 oua 50 g fai...
Ingrediente: Pentru aluat : 150 gr. faina; 100 gr. migdale macinate; 2 oua; 1 galbenus; 130 gr. unt; 120 gr. zahar pudra; 1 plic zahar vanilat. Pentru crema : ...
Ingrediente: 200 g migdale macinate (pudra) 220 g zahar pudra 1 albus de ou 1 lingura suc de lamaie 1 lingurita coaja rasa de portocala 2 lingurite lichior 150 g ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 2 oua 125 g de zahar coaja si esenta de lamaie 50 g de faina 50 g de amidon 1 lingurita de praf de copt 1 lingura cu varf de fulgi de cocos suc natur...
Ingrediente: 250 g faina 150 g zahar 150 g miere 2 oua , 50 g de ciocolata 60% cacao, 150 g migdale 3 linguri de zahar praf 15 buc marshmallow colorate ...
Ingrediente: 250 g unt 250 g zahar brun 250 g faina 50 g cacao neagra 150 g alune de padure 200 g cirese fara samburi (eu am avut cirese negre amare) 5 oua ...
Ingrediente: 2 albusuri vechi de minimum 2 zile 85 grame de pudra de migdale 150 g zahar pudra 1 lingura de zahar tos colorant alimentar rosu si galben, sau ora...
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca macinata...
Ingrediente: 200 g faina 100 g ciocolata amara (lapte) 1 plic praf de copt 140 g nuci (alune/migdale) 400 g dovleac copt 6 oua 150 g unt 240 g zahar brun 1...
Ingrediente: 4 lg ulei de palmier (sau ulei de cocos) 1 avocado 1 cana de apa (sau mai putin) 3-4 picaturi esenta de vanilie 3 lg miere (daca vrei mai dulce p...
Ingrediente: Pentru blat: 350 g. ciocolata amaruie/lapte, rupta bucati 2 oua intregi 8 oua separate 350 g. zahar 200 g. migdale macinate Pentru crema: 200 g. cioco...