Ingrediente: Pentru eclere: 150 ml apa 100 ml ulei 100 g faina 2 oua Pentru crema: o cutie mascarpone 3 linguri de zahar 3 linguri de cacaoesenta de rom Pentr...
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop de ...
Ingrediente: 200 g ciocolata amaruie 200 g alune de padure 280 g faina 2 oua 30 g unt vanilie 125 g zahar 25 ml espresso 3 linguri rom 1 lingurita praf de copt un...
Ingrediente: 400 g făină; 400 g banane bine coapte; coaja și zeama de la o portocală mică; 30 g alune de pădure prăjite; 30 g stafide; 20 g caise deshid...
Ingrediente: 300 g biscuiti simpli 150 g unt 200 g ciocolata amaruie, cel putin 70% cacao 2 oua 100 g zahar rom 50 g stafide 50 g alune de padure usor rumenite...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 ...
Ingrediente: Aluat: 500 g faina, 250 ml lapte, 100 ml ulei, sare, 3 oua, 300 g zahar, 1 plic drojdie, 2 esente de rom, coaja de la 2 portocale. Umplutura : 2 pli...
Ingrediente: 500 g faina 20 g drojdie proaspata 200 ml apa calduta 50 ml rom 1 lingurita zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 25 g ulei de nuci coaja rasa de la 1 p...
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichi...
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: 300 g biscuiti Petit Beurre, 100 g de alune macinate, 2 linguri de unt, un sirop dintr-un pahar de apa, 5 linguri de zahar si una de cacao plus ca...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi (48 bucati) 300 ml cafea tare( la 300 ml apa se pun 5 lingurite de cafea) 50 ml lichior Amaretto (sau rom) 500 gr...
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua, 5 linguri cu varf de faina, 200g zahar, sirop de zahar ars din 2 linguri, 100 g cacao, un varf cutit bicarbonat de sodiu s...
Ingrediente: Foi: 500 g faina 100 g margarina 100 g zahar 2 linguri de miere 1 ou, 100 ml lapte 1 lg amoniac , sare Crema: 8 galbenusuri sau 4 oua intregi 20...
Ingrediente: Pentru rulada iti trebuie: 100 g zahar, 100 g faina, 5 oua, cacao, unt sau margarina pentru uns tava. Pentru crema iti trebuie: 100 g zahar, ...
Ingrediente: Ingrediente: 100 g unt sau margarina, 100 smantana, 3-4 linguri de zahar, faina cat cuprinde, un varf de cutit de bicarbonat, 10 g drojdie. Pentru lip...
Ingrediente: Foi: 9 oua 9 lg zahar 9 lg faina esenta de vanilie Crema: 4 oua 400 g zahar 4 lg apa 1 pac margarina rama 100 gr cacao 2 esente rom Glazura: 200 g c...
Ingrediente: crema: 3 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml iaurt, 200 ml lichior de fructe (eu am folosit de cocos), 12 piscoturi, coaja si zeama de la o portocala, u...
Ingrediente: 500 g biscuiti populari 3 linguri mari cu miere 4 linguri cacao 100 g zahar 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 200 g nuc...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt sa...
Ingrediente: Blat: 5 oua 100 g. ciocolata de lapte/amaruie 200 ml. lapte 100 g. zahar 80 g. unt 200 g. faina 100 g. nuca 4 linguri de dovleac ras 1 lingurita esen...