Ingrediente: 500 g făină; 150 g cacao; 100 g ciocolată; 1 linguriță praf de copt; 1/2 linguriță sare; 120 g unt moale (încălzit, nu topit); 240 g zahă...
Ingrediente: Baza : 300 gr de biscuiti Oreo 100 gr de unt Ganache -ul : 200 gr de ciocolata 200 ml de smantana lichida (30% grasime) Decorul: biscuiti O...
Ingrediente: 10 pachete bisc Oreo 125 g margarina Rama maestro +50 g 200 g ciocolata 3/4 cana zahar 250 g branza Philadelphia 250 g mascarpone 5 Lg bune de smant...
Ingrediente: 200 g ciocolata amaruie 350 ml frisca lichida 6 g gelatina- 150 g lapte condensat cu vanilie 200 ml frisca lichida 100 ml lapte 6 g gelatina 1 lingur...
Ingrediente: Blat: 3 oua un pahar de zahar un pahar faina putina sare 3 linguri cacao 3 inguri ulei Crema: doua galbenusuri 200 ml frisca lichida 200 ml smantana+...
Ingrediente: Baza de ciocolata 2 linguri unt 50 g ciocolata amaruie, taiata in bucati mari 50 ml cappuccino (optional) 1 ½ lingura miere 90 g zahar 50 ...
Ingrediente: Bile de ciocolata ¾ ceasca smantana lichida (pentru frisca) 250 g ciocolata amaruie, taiata in bucati SAU 150 g ciocolata cu lapte + 100 g ciocolata...
Ingrediente: o treime tableta de ciocolata alba o lingura de lapte praf smantana dulce frisca lapte scortisoara cateva bucatele de marshmallows pentru decor...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 20...
Ingrediente: Pentru blat dacquoise cu alune: 75 gr pudra de alune 75 gr zahar pudra 2 albusuri 30 gr zahar Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Ingrediente: Pralina cu alune : 80 gr zahar 1 lingura de apa 125 gr alune intregi Pralinatul crocant : 40 gr crêpes dentelles - clatite dantelate 20 gr c...
Ingrediente: Negresele : 6 oua 160 gr zahar brun 100 gr dfaina 300 gr de ciocolata 300 gr unt 2 varfuri de sare Decor : 200 gr ciocolata alba 100 ml s...
Ingrediente: Financiers : 75 gr unt 30 gr faina 50 gr de pudra de migdale 80 gr de zahar pudra 2 albusuri 35 gr de pepite de ciocolata Ganache-ul : 30 gr...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un p...
Ingrediente: 400 gr lapte condensat dulce 200 ml smantana lichida 300 ml whisky 40 gr ciocolata topita 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de extract de cafea...
Ingrediente: 2 blaturi tip génoise 400 gr de M&M's 2 pachete biscuits Fingers (sau 3 pachete de Kit-kat) 70 gr de ciocolata Ganache-ul : 200 gr de ciocolat...
Ingrediente: 200 gr de ciocolata cu lapte 75 gr de orez expandat cu ciocolata 300 gr de mascarpone 300 ml de smantana lichida 75 gr de lapte condensat dulce ...
Ingrediente: Pentru alatul simplu: 2 oua 90 gr zahar 60 gr smantana 110 gr faina 1 lingurita de praf de copt un praf de sare 50 gr unt Pentru aluatul cu ...
Ingrediente: Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura : 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar ...
Ingrediente: Aluatul sablée cu ciocolată : 20 gr unt moale 80 gr zahăr pudră 1 ou 1 plic de zahăr vanilat 1 praf de sare 200 gr de faina 25 gr pudră de cac...