Ingrediente: Pentru zece bucati de mille-feuille: 700 gr de aluat de foietaj Zahar pudra Pentru crema de patiserie: 750 de ml de lapte 1 pastaie de vanilie ...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 20...
Ingrediente: 1 banana 3 cupe de inghetata de vanilie (sau 1 de vanilie, 1 de capsuni si 1 de ciocolata) sos de ciocolata crema Chantilly sau frisca migdale ci...
Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 9...
Ingrediente: 200 gr unt moale 100 gr zahar brun 50 gr zahar 2 oua o lingurita extract de vanilie o lingurita de bicarbonat de sodiu 270 gr faina un praf de ...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat ...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un p...
Ingrediente: Aluatul: 57 ml apa calda 57 ml lapte cald 1/2 plic de drojdie uscata 315 gr faina 35 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie ...
Ingrediente: 190 gr de unt moale 1 prafde sare 1 lingurita extract de vanilie 1 albus 75 gr de zahar pudra 225 gr faina 50 gr ciocolata cu lapte (optional) ...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Alatul de fursecuri: 100 g unt moale (tăiat în bucăți mici) 50 g zahăr alb 65 g zahăr brun 1 ou întreg 1 linguriță de extract de vanilie un praf...
Ingrediente: 3 oua 90 gr unt 50 gr de zahar brun 20 gr de zahar o lingurita extract de vanilie un praf de sare 100 gr faina 1/2 lingurita de praf de copt 3...
Ingrediente: 75 gr zahar un praf de sare o lingurita extract de vanilie 100 gr unt moale 1 ou 200 faina 100 gr de ciocolata neagra (aprox) 100 gr de nuca de...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 100 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 100 gr de unt Cheesecake : 300 gr crema de branză (tip Philadelphia...
Ingrediente: Aluatul de brioche : 1 plic de drojdie uscată (sau 10 g drojdie proaspătă) 2 linguri de lapte călduț (sau apă caldă) 300 gr făinăT45 30 gr zahăr ...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr pudra de migdale 1 plic de zahar vanilat un praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema c...
Ingrediente: Pentru biscuiti : 75 gr de zahar un praf de sare 1 lngurita extract de vanilie 100 gr unt moale 1 ou 200 gr de faina Glazura : 100 gr de ci...
Ingrediente: Pentru briosa : 500 gr faina 30 gr zahar 15 gr drojdie proaspata 2 oua 220 ml lapte 200 gr unt Pentru creme de patiserie : 500 ml lapte ...
Ingrediente: 1 cutie de aluat de croissant Crema de patiserie cu vanilie: 1 ou 38 gr zahăr (împarțit in 2) 22 gr amidon de porumb 250 ml de lapte 1 linguri...
Ingrediente: Baza: 1 Snickers 225 gr biscuiți petits beurres 15 gr de arahide (aici prăjite și sărate) 50 gr de unt Cheesecake: 125 gr cremă de brânză 20...
Ingrediente: 180 gr de făină 100 gr de unt 100 gr de zahăr 150 gr de ciocolată 4 banane 3 ouă 1 linguriță extract de vanilie Un pic de rom 1 plic de praf...