Ingrediente: Miezul de ciocolata: 90 de gr de ciocolata cu lapte 2 linguri smantana 40 de gr de unt Les moelleux : 110 gr de faina 90 de gr zahar 2 oua 9...
Ingrediente: Aluat: 300 g faina 25 g zahar 4 g sare 5 g drojdie uscata 1 ou 180 ml lapte caldut 25 g unt moale Pentru crema: 3 galbenusuri 25 g faina 60...
Ingrediente: 1 compozitie bigne-uri 1 caserola de inghetata de vanilie, preferata voastra Sosul de ciocolata: 100 g ciocolata cu lapte 100 g unt 100 g zahar, si m...
Ingrediente: 1 budinca de vanilie 1 budinca de ciocolata 1 l lapte 8 linguri de zahar 1/2 cana stafide innmuiate in apa cu rom pentru a se -hidrata 1/4 cana nuci ...
Ingrediente: Crema de vanilie : 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 pastaie de vanilie 60 gr zahar 30 gr amidon de porumb 2 aluaturi de foietaj 75 gr pepite de c...
Ingrediente: Strat de pișcoturi : 300 g pișcoturi Sirop: 300 ml apa, 3 linguri zahar Crema de vanilie : 1 plic crema pentru prăjituri cu vanilie, 200 ml lapte, ...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budi...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 15 g unt 3 oua 180 g zahar 100 g faina 50 g amidon 1 lingurita praf de copt Ingrediente pentru crema: 600 g visine 150 g zahar 2 linguri amidon 400 m...
Ingrediente: Blat: 1 cana zahar 1 cana ulei 1 cana apa minerala 1 pliculet praf de copt esenta de rom 2 linguri mari cacao 2 cani nu foarte pline de faina Crema: 2...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru cre...
Ingrediente: Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 g unt, 3 oua, 50 g zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budinci...
Ingrediente: 150 g unt 250 g faina 100 g migdale 1 ou 1 pachetel zahar vanilat 100 zahar 70 g zahar pudra pentru decorat ciocolata amaruie (optional)...
Ingrediente: 350 g faina 100 g nuca macinata 250 g zahar 4 oua 250 g unt topit 250 ml lapte ciocolata taiata 1 praf de copt zahar vanilat scortisoara coaja de l...
Ingrediente: 80 gr faina de orez 80 gr pudra de migdale (migdale macinate) 80 gr amidon de porumb 50 gr zahar 200 ml smantana de soia 1 lingurita bicarbonat ...
Ingrediente: Pentru prajitura: 2 avocado (185 gr) 200 gr de ciocolata de patiserie 100 gr zahar 2 oua 1 lingurita extract de vanilie 90 gr de faina 2 lingur...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr pudra de migdale 1 plic de zahar vanilat un praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema c...