Petitchef

Ciocolata cu zmeura

35 rețete
Rețetă Inimioare-acadele

Inimioare-acadele

(2 voturi) , (5)
Gustări Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 1 aluat de foietaj gem de zmeură ciocolată neagră 1 gălbenuș 1 lingură de lapte...
Rețetă Tort cu multe fructe

Tort cu multe fructe

(230 voturi) , (30) , (70)
Desert Ușor 50 min 1 oră
Ingrediente: Pt blat:10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar,o cescuta ulei,coaja rasa de la o lamaie,un praf de copt,un praf de sare. Pt crema:1 l frisca lichid...
Rețetă Tort cu piscoturi iaurt si capsune

Tort cu piscoturi iaurt si capsune

(148 voturi) , (21) , (98)
Desert Ușor 2 ore
Ingrediente: un pachet piscoturi (200g) 600 ml iaurt 200 ml smantana 200 ml frisca 200g ciocolata alba 500g capsune (reteta originala spunea zmeura) 20g gela...
Rețetă Prajitura divina

Prajitura divina

(21 voturi) , (3) , (10)
Desert Foarte ușor 1 h 30 m 30 min
Ingrediente: Blat 2 cani nuca 1 banana bine coapta 1 cana stafide 2 g cacao 1 g unt de cocos 1 l ulei de in 1/2 l-ta sirop de agave / miere 1/2 l-ta e...
Rețetă Tort cu crema de sampanie si capsuni

Tort cu crema de sampanie si capsuni

(15 voturi) , (1) , (27)
Desert Ușor 1 oră 40 min
Ingrediente: Pentru blatul fraged: 100 g unt 40 g zahar pudra 1 galbenus 50 g unt Pentru blatul de biscuit: 4 oua coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar 100 g faina...
Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

(23 voturi)

Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.

Rețetă Fursecuri cu philadelphia

Fursecuri cu philadelphia

(2 voturi) , (2)
Altele Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 100 g de philadelphia 350 g faina 140 g zahar praf un galbenus de ou jumatate lingurita de praf de copt 100 g unt un praf de sare pentru decorat fur...
Rețetă Tort dolce vita

Tort dolce vita

(27 voturi) , (10) , (31)
Altele Foarte ușor 55 min 30 min
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita r...
Rețetă Tort cu ricotta si fructe de padure

Tort cu ricotta si fructe de padure

Desert Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: blat de cacao pudra de roscove si cacao slaba in grasimi 2 cutii (400 g) ricotta, 1 plic gelatina sirop agave, vanilie, ferment de cr...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Tarte cu zmeura si crema de mascarpone

Tarte cu zmeura si crema de mascarpone

(2 voturi) , (4)
Desert Foarte ușor 20 min 15 min
Ingrediente: 1 kg Faina - 500 g Margarina - 200 g Zahar pudra - 2 oua - Esenta de vanilie - 300 g Ciocolata amaruie - 500 g Frisca batuta - 500 g Mascar...
Rețetă Panna cotta cu branza si zmeura

Panna cotta cu branza si zmeura

Antreuri Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 200g branza de vaci 50g zmeura 50g zahar pudra 50g ciocolata alba 2 linguri lapte 4g gelatina sos: 90g ciocolata alba 90 ml lapte...
Eclerele, tentatii dulci

Eclerele, tentatii dulci

(57 voturi) , (4 comentarii)

In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.

Rețetă Tort rapid cu mascarpone

Tort rapid cu mascarpone

(17 voturi) , (3)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: pentru blat: 200 g unt 250 g zahar 140 g faina 80 g cacao 4 oua o lingurita praf de copt pentru crema: 250 g crema mascarpone 80 g zahar pudra vanil...



Tag-uri
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.