Ingrediente: 4 oua 200 g Nutella 1 plic zahar vanilat 80 g faina 1 praf de copt 80 g piscoturi 80 g nuca macinata -300 ml frisca 300 g ciocolata alba 250 g unt...
Ingrediente: Pt blat:10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar,o cescuta ulei,coaja rasa de la o lamaie,un praf de copt,un praf de sare. Pt crema:1 l frisca...
Ingrediente: un pachet piscoturi (200g) 600 ml iaurt 200 ml smantana 200 ml frisca 200g ciocolata alba 500g capsune (reteta originala spunea zmeura) 20g...
Ingrediente: Blat 2 cani nuca 1 banana bine coapta 1 cana stafide 2 g cacao 1 g unt de cocos 1 l ulei de in 1/2 l-ta sirop de agave / miere 1/2 l-ta extract de...
Ingrediente: Pentru blatul fraged: 100 g unt 40 g zahar pudra 1 galbenus 50 g unt Pentru blatul de biscuit: 4 oua coaja rasa de la o lamaie 150 g zahar 100 g...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: 100 g de philadelphia 350 g faina 140 g zahar praf un galbenus de ou jumatate lingurita de praf de copt 100 g unt un praf de sare pentru decorat...
Ingrediente: Blat "picant" : 5 albusuri (aprox. 190g) un praf de sare 40 g zahar 140 g pudra de migdale sau migdale decojite macinate fin 20 g faina 1 lingurita...
Ingrediente: 1 kg Faina - 500 g Margarina - 200 g Zahar pudra - 2 oua - Esenta de vanilie - 300 g Ciocolata amaruie - 500 g Frisca batuta - 500 g Mascarpone -...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: pentru blat: 200 g unt 250 g zahar 140 g faina 80 g cacao 4 oua o lingurita praf de copt pentru crema: 250 g crema mascarpone 80 g zahar pudra...