Ingrediente: ! piept de pui mare, 80 gr orez, 50 gr morcovi ( cca 2 mai mici), 50 gr telina, 2 radacini de patrunjel, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 1 lamaie,...
Ingrediente: Un piept de pui mediu 2 ardei verzi 1 ardei rosu 2 Morcovi 1 legatura de ceapa verde (sau o ceapa normala) 300g smantana (preferabil 25% grasime)...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: -un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.