Petitchef

Supa alba de pui

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 bucati piept de pui dezosat fara piele,

2 morcovi, radacina patrunjel,

1 dovlecel,

300 g conopida,

4 catei de usturoi pisat,

1/2 telina radacina,

100-200 g smantana,

2 oua, marar, frunze de morcov (optional), sare, piper, concentrat de legume sau gaina.

Preparare

  • Se pune carnea portionata, la fiert in apa cu sare. Se curata spuma. Se curata, se spala si se taie zarzavatul si se pune in oala de supa. Se adauga concentratul daca este nevoie.
  • Cand zarzavaul este fiert, se adauga smantana amestecata cu ouale batute, astfel : se amesteca un polonic sau doua de supa cu smantana si ouale batute, dupa care se toarna incet in oala cu supa.
  • Se opreste focul. Se sareaza si se pipereaza. Se mai poate adauga marar sau patrunjel sau frunze de morcov, cand se serveste.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa ungureasca de pui
Supa ungureasca de pui
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Supa de pui cu varza de Bruxelles
Supa de pui cu varza de Bruxelles
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa de pui cu taitei de casa
Supa de pui cu taitei de casa
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa de naut cu spanac
Supa de naut cu spanac
5 porții
50 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalateCulorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si SalatePainea de casa, o paine fermecata!Painea de casa, o paine fermecata!Eclerele, tentatii dulciEclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei