Petitchef

Ciorba de pui a la grec

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • A pus carnea la fiert in 3 litri de apa se adauga vegeta, piper dupa ce a dat in fiert si am adunat spuma a adaugat ceapa intreaga dupa ce a fiert puiul l-am scos separat pe o farfurie.
  • Apoi a adaugat telina, patrunjelul si morcovul dat pe razatoarea mare pieptul de pui se marunteste din cutit sau robot faceti cum vreti.
  • Ceapa se scoate, se adauga carnea bucatita intre timp cat fierbe oala cu ciorbica...intr-un vas mai larg se freaca galbenusurile bine cu laptele apoi se incorporeaza smantana.
  • Incepeti sa puneti peste compozitie cate un polonic de ciorba fierbine amestecand constant, pana cand aceasta maia ajunge la temperatura ciorbei daca veti turna tot o data in ciorba se va strange oul si cu siguranta nu vreti asa.
  • Dupa ce ati turnat maiaua peste ciorba, acriti cu zeaa de lamaie dupa bunul plac sarati si piperati daca mai e nevoie.
  • Patrunjelul se toaca si se pune deasupra ciorba trebuia sa fie mai groasa decat o supa obisnuita de pui.


Poze

Ciorba de pui a la grec
Ciorba de pui a la grec - poza 2
Ciorba de pui a la grec - poza 3

Întrebări:




Comentarii (11):

09/09/2016

Excelennt!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/07/2013

Super buna!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/01/2022

Și orezul unde e?

(0) (0) Abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 10/09/2016

Ne certa cineva ca confundam ciorba a la grec cu cele romanesti. Nu, nu confundam, numai ca noi vrem sa mancam dupa gustul nostru si nu dupa cel al grecilor. Daca ei vor sa scoata ceapa din ciorba, treaba lor, mie imi place sa fie tocata in ciorba, si nu-mi place laptele in ciorba si nici orezul, asa ca o fac dupa gustul meu. E vreo problema?

(1) (0) Abuz
09/09/2016

Abia astept s-o fac

(0) (0) Abuz
09/09/2016

Cineva mai jos spunea ca nu pune orez ca se face terci ,altcineva ca sa o acreasca cu bors ,e aflati ciorba a la grec se face cu orez ,dar pus incat sa nu iasa pilaf si se acreste cu lamaie ,nicidecum cu bors . Se foloseste smantana de gatit si nu smantana fermentata si se folosesc galbenusurile ,nu si albusurile care pot fi frecate cu lapte si smantana de gatit. Deci pana sa faceti comentarii in necunostinta de cauza ,informati-va . Niciodata nu aI sa vezi ca grecul iti aduce castronul cu smantana la masa sa-ti pui in farfurie cat vrei .. Asa se face ciorba a la grec ,nu confundati cu ciorbele romanesti.Vegeta nu cred ca e cazul sa pui la cate legume se gasesc vara .Ceapa se fierbe intreaga ca la supa si se scoate si se folosesc numai galbenusurile exact ca la ciorba de burta

(1) (0) Abuz
09/09/2016

Slabutz, daca tot o acresti, de ce n-o faci cu bors??? si ceapa de ce n-o tai marunt ca s-o lasi in ciorba???

(0) (0) Abuz
09/09/2016

Inca una care "gateste" cu vegeta!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 09/09/2016

NIMIC !!!! Vegeta? Orez?

(0) (0) Abuz
14/07/2016

Draga bucatareasa! Fa bine si pune pe cineva sa-ti scrie retetele, dar care stie si romaneste. Eu sunt sas din Sibiu si traiesc de 30 de ani in Germania, dar stiu romaneste mai bine.
Este o rusine!
Werner Schuster, Germania

(3) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează