Ingrediente: 4 cotlete fara os 400 g rosii in bulion 2 felii sunca presata 50 g masline fara samburi 50 ml vin 2 catei de usturoi 50 ml ulei sare ,piper
Ingrediente: 400-500 g. cotlet de porc fara os 3 fire usturoi verde 4 fire rozmarin 4 linguri ulei masline piper proaspat macinat 12 bucatele feliate de...
Ingrediente: 4 felii de cotlet de porc circa 400 grame cirese 500 ml vin rosu dulce-parfumat o jumatate de ceasca de otet 1 lingura boabe de mustar 1 frunza de...
Ingrediente: 800 g cotlet de porc intr-o bucata 100 g carne de porc tocata 4-5 felii de bacon 1-2 dinti de usturoi 1 ou sare, piper, patrunjel tocat Pentru...
Ingrediente: 5-6 felii cotlet de porc fara os 2 ardei capia 2 cepe 2 catei de usturoi 1 legatura patrunjel 200 g pasta de rosii 200 ml vin alb sec ulei sare piper.
Ingredientul principal al sosului Sriracha sunt ardeii chili; la prepararea lui sunt folosite doar ingrediente de cea mai de calitate si niciodata coloranti artificiali sau arome.
Ingrediente: 5 cotlete de porc (spalate si sterse) 4 cepe (curatate si spalate) 5 catei mici de usturoi (curatati si spalati) 4 lingurite cu mustar 3 linguri cu...
Ingrediente: 800 g cotlet de porc intr-o bucata 100 g carne de porc tocata 4-5 felii de bacon 1-2 dinti de usturoi 1 ou sare, piper, patrunjel tocat Pentru...
Ingrediente: o lingura boabe de piper verde o ceapa mica 30 g unt 3 linguri faina alba 400 ml supa ( nu e neaparat sa o folosim pe toata) 2 lg smanatana sos...
Ingrediente: 3 felii cotlet de porc1 ceapa medie 50 ml vin 1 pahar de apa 3 linguri de pasta rosii 50 ml lapte 4 boabe piper 2 boabe enibaharsareuleifrunze...
Ingrediente: 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os 1 lingura ulei de masline sare, piper vin alb 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna 1 lingurita...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 4 cotlete de porc (~150 g/buc) 50 g faina, sare, Sos: 50 g faina, 50 g unt, 200 ml lapte, 50 g hrean, 50 g smantana, o lingurita zeama de lamaie,...
Ingrediente: 4 cotlete de porc, 3-4 linguri ulei, 50 g unt, 100 g dulceata de coacaze , o portocala, o lamaie, 25 g mustar, 100 ml vin alb, 2 linguri otet, 1...
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC