Ingrediente: In primul rand, ai nevoie de o tava de tarta, de 24 de cm pe care o ungi cu putin unt. Apoi, lista de ingrediente cuprinde (foto 1 si 2): 1. 600 g...
Ingrediente: FOI 2 oua 10 linguri lapte 10 linguri ulei 10 linguri zahar un plic amoniu pentru prajituri faina cat cuprinde CREMA un plic budinca vanilie 500 ml ...
Ingrediente: Pentru blat: 7 oua 12 linguri mari cu zahar tos 7 linguri mari, cu varf, de faina de grau 2 sticulte esente de lamaie Pentru crema: 2 plicuri crema ...
Ingrediente: 500 g zahar tos (aluat) + 6-8 linguri zahar (crema) + o cana de zahar (sirop) 250 ml ulei 1 ou 1 kg faina 250 - 300 g nuci macinate 350 ml lapte 300...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu zah...
Ingrediente: 300 ml lapte 300 ml crema de vanilie 50 g zahar pudra 100 g ciocolata cu crema de iaurt si capsuni 100 g ciocolata cu crema de iaurt si lamaie ve...
Ingrediente: 1 blat vanilie 1 plic praf de frisca 150ml lapte pentru frisca Sucul de la compotul de piersici pentru insiropat - blatul 50 ml apa Cateva feliute ...
Ingrediente: Aluatul pt.tarta: 250 g faina 30 g zahar -100 g unt 1 ou un varf de sare Umplutura: 500 g mere circa 3-4 bucat 1 ou si 1 galbenus 30 g faina 70...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: Aluatul pt.tarta: 250 g .faina 30 g. zahar 100 gr.unt 1 ou un varf de sare Umplutura: 500 g. mere circa 3-4 bucati 1 ou si 1 galbenus 30 g. faina 70 ...