Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: ficatei de pasare-1kg un morcov ras daca doriti sa ingrosati sosul, sau taiat rondele ceapa rasa daca doriti sa ingrosati sosul sau taiata fasii sub...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Ingrediente: Pentru 2-3 portii avem nevoie de : 7-8 aripioare de pui, 50ml ulei, 50 ml vin alb, 50 ml apa, o lingura de sos de soia, un catel de usturoi, boia, ...
Ingrediente: 2 fileuri de somn - 1 buc de praz - un pastarnac - 2 morcovi - 3-4 catei de usturoi - o mana de rosii cherry - o mana de masline - un ardei iute...
Ingrediente: 3 cartofi 2 morcovi 1 dovlecel o ceapa o vanata 1 ardei gras o cutie de rosii in bulion o ceasca de orez o caserola de ceafa de porc 2 catei de ustur...
Ingrediente: 1,5 kg stiuca 2 morcovi mari sau 3 mai mici 1 radacina patrunjel 2 cepe potrivite 6 catei usturoi 2 rosii 200 ml apa 200 ml ulei 200 ml vin alb 150 ...
Ingrediente: 300 g carne porc taiata fasii subtiri 300 g ficatei de pui 250-300 g pesmet ulei MARINATA : 2oua 2 linguri sos de soia ½ lingurita corian...
Ingrediente: 10 buc. caras uscat si sarat 2 mere 2 buc. morcov 4 cartofi potriviti 2 lamai o legatura patrunjel o capatana mai mare de usturoi sau dupa gust cat...