Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei...
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper...
Ingrediente: Am folosit pentru pulpe: 6 pulpe de pui dezosate 2 catei de usturoi 3 cepsoare mici sos soia,sos teriyaki curry,boia, 5 spices Pentru sos: 100 ...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 1 cana de paste 1 vanata medie taiata bucati mari 1 ceapa rosie mare taiata bucati mari 1 ardei gras rosu taiat bucati mari 1 ardei gras galben taia...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 400 g paste fainoase 80 ml ulei 100 g mazare congelata 2 morcovi 400 g ciuperci 1 ceapa 5 catei usturoi 200 g cuburi rosii 100 g cascaval 1 l lapte f...
Ingrediente: 6 cartofi medii spalati bine de tot si taiati in cubulete sau pe lungime 4 morcovi spalati, curarati si taiati in cubulete 1 lingurita rozmarin 1 lin...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau rosii c...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita 3 catei usturoi zdrobiti O lingura zahar pudra O lingura ierburi uscate mix Italian 690 ml borcan passata cu ceapa si ustu...