Petitchef

Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)

Pentru aceasta reteta mai irlandeza, dar extrem de delicioasa
Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 200 grade C.In pulpa de miel taiati 3 sau 4 nise si inserati bucatele de portocala si cimbru.Sarati si piperati pulpa.
  • Intr-o tigaie mare incalziti 3 linguri de ulei si prajiti pulpa de miel pe toate partile.Luati pulpa deoparte si adaugati in tigaie uleiul ramas, ceapa, morcovul si telina. Caliti 3 minute, apoi adaugati pasta de tomate. Mai caliti 1 minut.
  • Adaugati carnea inapoi in tigaie, adaugati berea GuiNness, sosul Worcestershire si cimbrul si fierbeti totul cam 10 minute. Apoi luati carnea din tigaie si transferati-o intr-o tava in cuptorul preincalzit.
  • Coaceti pulpa de miel la cuptor intre 2 ½ ore si 3 ore, in functie de cat de facuta doriti carnea la mijloc. Mie imi place mai in sange. Intoarceti pulpa de cateva ori in timp ce se coace.
  • Sosul din tigaie fierbeti-l cam 10 minute, pana se ingroasa. Pastrati-l cald, pentru a-l servi cu pulpa de miel. Serviti bucati de pulpa cu sosul de bere si cu tarta de cartofi si rosii.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

cristian_g2017_1, 26/04/2019

Este jenanta aceasta lipsa de coerenta! crengute de cimbru?? de unde? 1 bere guinness?? zi zau, din Irlanda?? sos Worcestershire? lol, de la piata?? vin alb, dafin, tarhon, boabe mustar?? Carofi albi rondele ev. fierti un pic?40 min sau 4 ore??

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Papiotta
Papiotta, 02/02/2016

In primul rand...spui ca e gata in 40 de minute dar il tinem la cuptor...2-3 ore. Oregano...ce facem cu el? Trei linguri de ulei folosite la prajit, apoi adaugam restul pentru sotat legumele...care "restul"? Cat? De unde? Morcovul mare...poate ai vrut sa spui taiat in rondele "subtiri". Ma rog...reteta suna bine in ansamblu...merita incercata. Putina atentie insa nu ar strica. Nu toti suntem bucatari profesionisti...

(1) (0) Abuz
02/05/2013

Good

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Eccellente !!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
24/03/2013

CRED CA-I BUN

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel in crusta de fistic
Pulpa de miel in crusta de fistic
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Pulpa de miel cu ciuperci
Pulpa de miel cu ciuperci
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos Bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: