Ingrediente: 6 ardei (sant mai mari decat ardeii unguresti) 1 ceapa mare tocata 120 g orez 1 conserva de rosii tocate sau 4 rosii curatate de coaja si tocate...
Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata 4 galbenusuri 100 gr zahar zahar vanilat coaja rasa de lamaie Pentru sosul de vanilie: 4 galbenusuri 200 ml...
Ingrediente: 1 kg carne de porc 700 g cartofi 400 g morcovi 3cepe 300 g mazare verde 250 g branza de vaci 4-5 felii de sunca sau kaizer 1 ardei 2-3 linguri de...
Azi vorbim despre musaca. Nu va speriati nu ne-am apucat de scris romane, incercam pe scurt sa retraim gusturi, arome si texturi, toate asezate-n straturi, imbracate in smantana si cascaval. Daca va ploua-n gura, sariti peste orice explicatie si mergeti la retete.
Ingrediente: 500 g paste scurte (penne) 1 cățel mare de usturoi 175-200 ml smântână 250 g roșii cherry 200 g brânză gorgonzola piper busuioc oregano ulei
Ingrediente: 600 grame paine mai veche taiata in bucati 10 oua 230 ml lapte sau smantana 230 grame branza rasa (cascaval, branza cheddar, parmezan, emental – o...
Ingrediente: 1 piept de pui 1 kg de ciuperci 2-3 cepe 200 g de smantana 250 g de cascaval 6 oua 2 linguri de faina ulei vegeta sare margarina si pesmet pentru...
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru retetele de paste.
Ingrediente: zeama de la o lamaie,patrunjel verde, tarhon verde, 3 lingurite de smantana, 6 linguri de iaurt,un paharel vin alb, putin ulei de masline,sare,...
Ingrediente: 400 g spaghetti 500 g branza 4-5 oua 7 linguri de zahar 3 linguri smantana 150 ml lapte coaja de lamaie rasa 1 lingura de ulei zahar pudra cu...
Ingrediente: 3 dovlecei potriviti 8 rosii medii 2 galbenusuri de ou Cateva linguri cu smantana Un castron cu branza rasa sau faramitata 1 legatura de marar...
Ingrediente: Pt friptura: o bucata de cotlet de purcel cu os 100 ml de ulei de masline 3 catei de usturoi sare, piper 3 crengute de cimbru 4-5 crengute de...
Ingrediente: 250 g paste 1 ceapa 3-4 catei usturoi 2-3 vinete 150 g smantana 130 g cascaval ras 1 ou,patrunjel verde 200 g sos de rosii cu busuioc sare si piper