Petitchef

Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2
pulpe de curcan



ulei de masline

condimente

ciuperci champignon


cartofi

unt

lapte

sare, piper

Preparare

  • Se aseaza pulpele in tava, se ung cu uleiul de masline amestecat cu condimentele. Se aseaza pe langa ele cateii de usturoi si feliile de ceapa.
  • Se baga la cuptor pana se rumenesc. Se fierb cartofii si se face un piure cu unt si lapte. Ciupercile se curata si se taie feliute.
  • Se calesc in putin ulei de masline. Se adauga sare, piper, iar la sfarsit smantana.

Poze

Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci, poza 1
Pulpe de curcan la cuptor cu piure si sos de ciuperci, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

02/05/2015

Super buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/10/2011

Am sa incerc si eu reteta ,mi se pare delicioasa


(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpe de curcan la cuptor
Pulpe de curcan la cuptor
2 porții
1h30m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpe de curcan la cuptor
Pulpe de curcan la cuptor
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
4 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1h45m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei