Ingrediente: 420 gr curmale fara samburi (170 gr + 250 gr) 250 gr nuci pecan (sau migdale, caju, nuci) 100 gr pudra de cacao neindulcita 45 gr pudra de migdale...
Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 110 g nuca 110 g caju amestecat cu fistic 10 curmale 150 g unt esenta de rom zahar vanilat 1 lingura miere 200 g ciocolata n...
Mierea este compusa din doua zaharuri principale, levuloza si dextroza. Mierea este rapid absorbita in sange, oferind un impuls de energie rapid pentru organism. Contine, de asemenea proteine, vitamine si minerale, dar nu contine colesterol.
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Ingrediente: Blat: 1 cana migdale crude 1/2 cana fulgi de cocos 2-3 lg miere Crema toate ingredientele sa fie la temperatura camerei - 2 cani caju macinat pudra...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: Blatul: 1 si 1/2 cana (250ml) nuca hidratata 2 ore in apa 1/2 cana stafide sau curmale fara samburi un praf de sare Crema: 2 cani feliute de mandarin...
Ingrediente: 1.5 kg cartofi 3 cepe 2 ardei un pumn stafide 6 curmale deshidratate o lingura miere scortisoara sare, piper sos soia ulei 2 catei de usturoi...