Ingrediente: BLAT: 350 g zahar 8 linguri miere 250 ml apa 175 ml ulei 2 lingurite amoniac stins in otet 700 g faina 1 fiola esenta de vanilie un praf de sare...
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosit de...
Ingrediente: 4 banane mari și foarte coapte, 1 cană zahăr, 50 ml ulei, 2 căni făină, 10 g praf de copt, 1 linguriță scorțișoară, 1 linguriță nucșoară, 1...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: Blat de mere: 150g zahar/fructoza 400 ml apa 100 ml ulei 50-100g nuci macinate 4 mere rase 1 plic praf de copt faina cat cuprinde Crema de lapte: 1...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: Blat de mere: 150 g zahar/fructoza 400 ml apa 100 ml ulei 50-100 g nuci macinate 4 mere rase 1 plic praf de copt faina cat cuprinde 1 l lapte de...
Ingrediente: Blat: 100 ml apa, 100 ml ulei, 350 g faina, 25 g drojdie, un parf de sare, 3 linguri cu varf de zahar. Sirop: 200 ml apa, 1 felie de lamaie, 3...
Ingrediente: 1 ceasca ulei, 2 cesti zahar, 2 cesti apa rece, 3 linguri otet, 6 linguri cacao, 3 cesti faina 1 plic praf de copt, esenta de vanilie, 2 lingurite...
Ingrediente: 190 g faina 150 g zahar 190 ml apa 75 ml ulei 1 si jumatate lingurita praf de copt 1 lingura coaja rasa de lamaie 1/2 fiola esenta de vanilie 1/2...
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop...
Ingrediente: 100 ml apa 100- 120 g faina esenta de vanilie un praf de sare o lingurita zahar gem acrisor – pentru umplutura Pentru decor: 50 g pesmet 2 linguri...