Ingrediente: 1 aluat sablée (sau brisée) 500 gr fructe roșii (vezi observația, dacă sunt congelate) 2 linguri de făină de migdale 1 lingură de zahăr brun (sau...
Ingrediente: 400 gr brânză proaspătă (tip Philadelphia sau Saint Moret) 4 ouă 140 gr zahăr 200 ml smântână lichidă 15 gr de făină 1 linguriță de extract de vanilie
Ingrediente: Comté Beaufort Bleu d’Auvergne Brie Munster Saint Marcellin Ossau Iraty Acompaniamente: dulceață de cireșe negre miere trufată (sau miere clasică)...
Ingrediente: Blatul Genoise: 4 albușuri 100 gr de zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță extract de vanilie 100 gr de făină 15 gr nucă de cocos rasă Cremă: 150 ml...
Ingrediente: Caramel (75 gr caramel din comert): 75 g zahăr puțină apă 400 gr lapte condensat îndulcit 3 ouă 1 praf de sare 400 ml lapte (sau lapte de cocos) 1...
Ingrediente: 200 ml smantana lichida 100 gr mascarpone 1 lingura de pasta tartinabila din biscuiti spéculoos 35 gr de speculoos 2 piscoturi 1 linguri de lapte
Ingrediente: 1 foietaj fara gluten 200 gr pudra de migdale 35 gr de amidon de porumb 40 gr zahar de cocos 1 varf de sare 200 ml smantana de migdale 3 linguri de...
Ingrediente: Aluatul sablée : 120 gr unt moale 80 gr zahar pudra 25 gr migdale macinate 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 200 gr faina Crema...
Ingrediente: 525 ml lapte (400 ml + 125 ml) Coajă de lămâie (mai bine dacă este organică sau netratată) Coajă de portocală (mai bine dacă este organică sau...
Ingrediente: 2 cutii de aluat de croissant 8 lingurițe de fulgi de ciocolată (+/-) 4 linguri zahăr brun Cremă de vanilie : 1 ou 38 g zahăr (impartit in 2) 22 g...
Ingrediente: 3 ouă 100 g zahăr 50 g făină 1 vârf de cuțit de sare 200 g ciocolată (în acest caz ciocolată neagră pentru patiserie) 125 g unt 100 g miez de nucă
Ingrediente: 3 ouă 180 gr zahăr 100 gr pudra de cacao neîndulcită 120 ml ulei neutru (floarea soarelui) 240 ml apă clocotită 240 gr faină de grâu 1 lingură de...
Ingrediente: 600 gr cremă de brânză 3 ouă 80 gr zahăr 20 gr (2 linguri) făină (sau amidon de porumb) 1 lingură de suc de lămâie 1 linguriță de extract de vanilie
Ingrediente: 24 speculoos 250 gr de mascarpone 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 2 linguri de tartibabil cu speculoos Decor: 100 gr de ciocolată albă 100 gr...
Ingrediente: 200 ml smântână lichidă 30% grăsime 100 g mascarpone (sau crema de branza de tip Philadelphia) 2 linguri crema de ciocolată (tip Nutella) 40 gr...