Cheesecake cu lichior de cafea PrecedentulUrmătorul DesertFoarte ușor6 h 15 m Trimite unui prieten Printează pagina Adresează o întrebare autorului Postează o poză cu rețeta gătită de tine Ingrediente 8 Pentru o tava cu peretii detasabili si diametrul de 22/23 cm: 1. 250 gr crema Quark 2. 250 gr crema mascarpone 3. 150 ml lichior crema de cafea Angelli 4. 150 ml smantana lichida (pentru frisca) 5. 140 gr zahar fin 6. 2 oua 7. 5 linguri de apa rece si 15 gr de gelatina 8. esenta de cafea Pentru jeleu: 1. o lingurita cu varf de gelatina 2. 150 de ml de cafea tare, proaspat preparata 3. 3 lingurite de zahar Blatul este identic cu cel al cheesecake-ului de ciocolata, se prepara ca atare si se aseaza la fel in forma, apoi se baga la frigider in rastimpul in care te ocupi de crema.