Petitchef

Cheesecake cu ciocolata

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Baza:

300 g biscuiti

140 g de unt

1 lingura cu varf de zahar pudra

5 linguri lapte


Crema:

200 g crema de branza


5 linguri de zahar pudra

1 pliculet de zahar vanilat

250 ml frisca lichida

8 g de gelatina


Topping:

160 g de ciocolata amara

115 ml lapte

Preparare

  • Biscuitii ii macinam la robot sau ii sfaramam cu sucitorul ,adaugam peste ei untul topit si lingura de zahar.
  • Omogenizam, punem intr-o forma cu diametrul de 24 cm si nivelam cu ajutorul unui pahar.Pastram la frigider pana pregatim crema.
  • Crema de branza se amesteca cu mascarponele,zaharul pudra,zaharul vanilat.
  • Frisca lichida o incalzim fara a o fierbe si o amestecam cu gelatina hidratata inainte in apa rece.Omogenizam cele doua compozitii si punem peste baza,nivelam si punem iar la rece.
  • Pentru topping:
    ciocolata rupta bucatele se topeste la baie de abur sau la microunde impreuna cu laptele,apoi turnam in forma.
  • Pastram la rece cel putin 4-5 ore,portionam si servim rece.

Poze

CHEESECAKE CU CIOCOLATA, poza 1
CHEESECAKE CU CIOCOLATA, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu ciocolata
Cheesecake cu ciocolata
4 porții
1h50m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cheesecake cu fructe de padure si ciocolata
Cheesecake cu fructe de padure si ciocolata
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
8 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Cheesecake de Paște
Cheesecake de Paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3h30m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.