Granola bars

(4.00/5 - 3 voturi)


  • Granola bars
  • Granola bars, Poza 2
Tipul rețetei: Desert
Numarul de porții: 4 porții
Timpul de preparare: 30 minute
Timpul de gătire: 35 minute
Gata în: 1 h, 5 m
Dificultate: Foarte ușor

Ingrediente:

- 2 cani de fulgi de ovaz
- 1/2 cana de migdale taiate marunt
- 1/3 cana de miere de albine
- 1/4 cana zahar brun
- 2 linguri de unt topit
- 2 lingurite de esenta de vanilie
- 1/4 lingurita sare
- 1/2 cana nuca de cocos
- 1/4 cana cranberries gasit la raionul de fructe confiate Carrefour
- 1/4 cana nasturasi de ciocolata gasit la supermarket la raionul de torturi

Preparare:

Etapa 1:

Ungeti cu o lingura de unt o tava de yena.
Preincalziti cuptorul la 180 grade C.Asezati fulgii de ovaz si migdalele intr-o alta tava si dati la cuptor cam 10 minute (la 180 grade C).Intre timp restul ingredientelor amestecatile intr-o oala pe soba pana cand zaharul brun este complet dizolvat.

Etapa 2:

Apoi scoateti din cuptor fulgii si amestecati cu restul ingredientelor. Pasta obtinuta intindeti-o in tava de yena.Micsorati temperatura din cuptor la 150 grade C.Asigurati-va ca pasta este intinsa in tava de yena avand o inaltime de aprox 2 cm inaltime.

Etapa 3:

Dati la cuptor 25 de minute la foc mic (150 grade C).
Scoateti apoi din cuptor, raciti si taiati in dreptunghiuri de marimea unui Mars. impachetat in folie de aluminiu si tinut in frigider.(pana la o saptamana)Sunt excelente ca si suplimente alimentare, dupa efort sau la o plimbare cu bicicleta.





Punctează această reţetă:


Întrebări:



Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cum sa faci granola acasa!Cum sa faci granola acasa!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Notificări
Pentru a nu pierde nimic de pe Petitchef, activați notificările.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic:
(c) Madeinwork | Mențiuni legale