Se amesteca totul in robotul cu lama in S, pana la perfecta omogenizare. Se toarna aproximativ 1-2 cm intr-o cupa/bol si se da lasa la rece pana pregatim stratul intermediar.
Strat intermediar
1 cana nuci pecan 1 varf de cutit sare de Himalaya 1 pastaie vanilie, partea interioara 2 linguri Rom Havana Club
Se pun ingredientele in robot si cu functia puls le mixam usor, avand grija ca nuca sa ramana bucatele mici si sa nu devina faina. Se adauga in start foarte subtire peste ciocolata din cupa.
Strat de vanilie
1 1/2 cana caju, facut faina 1 varf de cutit sare de Himalaya 2 pastai vanilie, partea interioara 1 cana apa de izvor 8 linguri nectar de agave 2 linguri lucuma 1 lingurita zeama de lamaie 5 linguri ulei din nuca de cocos
Se amesteca totul in robotul cu lama in S pana la omogenizare. Se adauga aproximativ 1-2 cm peste stratul intermediar. Se da la rece cateva minute. Se poate adauga un nou strat de ciocolata. Daca dorim mai putem adauga si alte straturi peste un alt strat intermediar. In final presaram pudra de cacao cu ajutorul unei site fine.
Comentarii:
Ciudat
Arata bine abia astept sa o incerc ....!!!
Divina
Slab