Prajitura dalmatian

Ingrediente
8
BLAT:
CREMA:
Rețete inrudite
Prajitura bounty-petitchef
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Batem foarte bine albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul, apoi nuca de cocos, macul si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.
- Compozitia o punem intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina . Se da la cuptor pentru 30 minute la 180 grade.
- Intre timp facem crema:
Amestecam galbenusurile cu zaharul. Laptele rece cu faina. Amestecam galbenusurile cu laptele si compozitia o punem pe foc mic pana se leaga ca o ciulama. - Dupa ce se raceste adaugam zaharul vanilat si esenta de vanilie. Se pune crema peste blat, dupa care aranjam biscuitii unul langa altul.
- Fiecare biscuite se insiropeaza cu cate 1-2 lingurite de cafea. Se da la frigider pana a doua zi. La servire, ornam cu ciocolata rasa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: