Petitchef

Romburi cu nuci si cafea

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru aluat:

Pentru ornat:

Preparare

  • Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se toarna printr-o sita in castron.
    Untul moale (tinut cateva ore la temperatura camerei) se bate spuma cu zaharul tos si cel vanilinat, cu praful de scortisoara, ouale si cafeaua rece.
  • Se adauga nucile macinate si ciocolata rasa si se amesteca totul cu mixerul 2 minute la viteza maxima.
  • Se incinge cuptorul la 180 grade C.
    Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace timp de cca. 25 minute.
  • Dupa cum vedeti, folosit tava mea dreptunghiulara care s-a dovedit a fi un pic prea mica pentru rezultatul final al prajiturii pe care o doream mai ingusta.
  • Asadar, va propun sa folositi tava mare de aragaz asta daca nu va deranjeaza lucrurile astea marunte care ma macina pe mine .
  • Blatul se lasa la racit:Arata fain si asa pana la urma adica acum cand ma uit la el nu mai imi pare atat de inalt niste pitici pe creier cam zbuciumati, Prajitura se taie in forma de romburi:Se topeste ciocolata alba, se toarna intr-o punga si se taie un colt. Se orneaza romburile cu dungi subtiri de ciocolata.


Poze

Romburi cu nuci si cafea
Romburi cu nuci si cafea - poza 2
Romburi cu nuci si cafea - poza 3
Romburi cu nuci si cafea - poza 4
Romburi cu nuci si cafea - poza 5
Romburi cu nuci si cafea - poza 6
Romburi cu nuci si cafea - poza 7
Romburi cu nuci si cafea - poza 8
Romburi cu nuci si cafea - poza 9
Romburi cu nuci si cafea - poza 10
Romburi cu nuci si cafea - poza 11
Romburi cu nuci si cafea - poza 12
Romburi cu nuci si cafea - poza 13

Întrebări:




Comentarii (12):

03/05/2019

Excelenta!!!

(0) (0) Abuz
Diana Lucia, 30/07/2018

O voi incerca. Pare foarte buna la lectura.

(0) (0) Abuz
01/10/2015

Imi plac prajiturile cu nuci ,dar ar fi trebuit sa ne dati si niste dimensiuni ale tavii

(0) (0) Abuz
l2431225, 07/07/2015

... supeeer, arata ff bn, cred ca este si ff buna!!!

(0) (0) Abuz
06/07/2015

Arata foarte bine si cred ca este si gustoasa.
Ymmy

(0) (0) Abuz
06/07/2015

(E greu cu limba romana,) dar prajitura pare gustoasa, am sa incerc si eu sa o fac.

(0) (0) Abuz
felicia_g2015, 06/07/2015

Un desert minunt, practic si sanatos.

(0) (0) Abuz
06/07/2015

Buna idee!!!!!

(0) (0) Abuz
06/07/2015

Kakamaka

(0) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 06/07/2015

Tot ce realizezi tu , e minunat ...

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

O aromă intensă de cafea O aromă intensă de cafea Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Dulciuri cu cafea Dulciuri cu cafea

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează